Liefhebbers van iPhone hebben grote problemen met het vervangen van hun iPhone-batterijen. Dit is een groot ongemak geworden, omdat de batterij van de iPhone, in tegenstelling tot elke andere mobiele telefoon, blijkbaar stevig van binnen in het apparaat zit en niet door de eigenaar kan worden verwijderd. Het is niet de bedoeling dat het door de gebruiker kan worden vervangen.

Klantenbelangengroepen hebben hun verontwaardiging geopenbaard over het batterijvervangingsprogramma van Apple Inc. voor de iPhone, terwijl zowel ontwikkelaars als hackers manieren proberen te vinden om de capaciteiten van de gadget te vergroten.

Toen de gekruiste mobiele telefoon, iPod media gamer, elektronische camera en ook draadloze webbrowser-tool werd uitgebracht, begonnen klanten te klagen dat ze ‘s nachts werden achtergelaten over het verloop en de prijs van het vervangen van de batterij van het apparaat. Apple uploadde vervolgens snel de details van de batterijvervanging op zijn web nadat het item in de verkoop was gegaan. De behandeling is vergelijkbaar met die voor de zeer succesvolle iPod-spelers van het bedrijf.

Als het vermogen van de iPhone-batterij om een ​​elektrische vergoeding vast te houden, is afgenomen, zouden ze hun iPhone zeker bij Apple moeten indienen voor een batterijoplossing. De oplossing zal u zeker $ 79 kosten, plus $ 6,95 voor bezorging, en het duurt ook drie servicedagen. Als je Iphone Reparatie Amsterdam, biedt Apple ook een leen-iPhone voor $ 29, terwijl je eigen iPhone wordt gerepareerd. Alle informatie op uw iPhone wordt verwijderd wanneer deze het serviceproces doorloopt. Het is daarom van vitaal belang om uw iPhone te synchroniseren met iTunes om een back-up te maken van uw contacten, foto’s, e-mailaccountinstellingen, sms-berichten en nog veel meer. Apple stelt dat ze niet verantwoordelijk zijn voor het verlies van informatie tijdens het onderhoud van je iPhone en biedt ook geen oplossing voor informatieoverdracht. U wordt ook aangemoedigd om geen enkel type apparaat met uw iPhone mee te sturen voor de batterijservice.

Gezien het feit dat batterijpakketten van derden in juli 2007 eigenlijk direct verkrijgbaar waren tegen een veel lagere prijs dan Apple’s eigen batterijvervangingsprogramma. Deze sets bevatten meestal een kleine schroevendraaier en een instructiebrochure, youngpornme.com maar zoals bij veel recentere iPod-modellen is de batterij in de oorspronkelijke iPhone daadwerkelijk gesoldeerd. Daarom is een soldeerbout nodig om de nieuwe batterij in te stellen. Dit is niet het geval met de iPhone 3G, omdat deze gebruik maakt van verschillende batterijen met een poort.

Veel mensen vragen zich af waarom Apple zijn mobiele servicetarieven en tal van andere kenmerken van de iPhone batterij vervangen de lancering, die kronkelende rijen rond winkels in alle landen trok, maar stoppen eerder met het bekendmaken van de batterij- en reparatiekosten van de iPhone. De iPhone kost $ 499 of $ 599, afhankelijk van het model toen het op de markt werd geïntroduceerd, en heeft een minimaal tweejarige servicestrategie van $ 60 per maand nodig bij AT&T. Dus iedereen is gewoon geschokt door de keuze van Apple om niet te gehoorzamen aan de typische praktijk om klanten toe te staan vervangende batterijen te kopen.